Over Workanizr CRM

Elke ondernemer beseft dat er winst te behalen valt door pro-actief met relaties om te gaan. Of het nu gaat om het nabellen van een bestaande klant die u een tijd niet meer hebt gesproken of contact opnemen met een potentiële klant waar u het visitekaartje nog van heeft liggen.

Visitekaartjes verdwijnen echter onder een stapel papier en de herinnering in uw agenda verdwijnt zonder actie in het verleden. Veel bestaande CRM-systemen bieden oplossingen voor dit probleem, maar vergen te veel tijd om goed te onderhouden.

Wel het voordeel, niet de tijd

Workanizr CRM is speciaal ontwikkeld voor het MKB. Het systeem is zo ingericht dat u met minimale inspanning toch het maximale uit uw relaties kunt halen. Workanizr CRM maakt het kinderlijk eenvoudig relaties vast te leggen, op te zoeken en contactmomenten bij te houden. Binnen 10 minuten bent u genoeg ingewerkt om aan de slag te gaan.

Workanizr CRM begeleidt u

Workanizr CRM houdt in de gaten wanneer het weer tijd wordt contact op te nemen met één van uw relaties. U wordt hier aan herinnerd en Workanizr presenteert alle gegevens die u nodig heeft om het gesprek weer aan te knopen. U kunt eenvoudig afgeronden taken afvinken en taken die u nog moet afronden worden automatisch opnieuw onder de aandacht gebracht.

Outlook, smartphone en tablet apps

Overal en altijd toegang tot uw relaties. Ook dit is een uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van Workanizr CRM. Daarom zijn uw relaties ook beschikbaar in uw mailprogramma zoals Outlook. Ook kunt u uw relatiegegevens opvragen onderweg op smartphone. In de weg tussen uw afspraak en uw auto heeft u de belangrijke gegevens al vastgelegd en een herinnering ingesteld via de app op uw telefoon.

Ervaar het zelf
Ervaar het zelf

Ervaren hoe Workanizr CRM werkt in de praktijk?

Maak dan nu gebruik van het aanbod om Workanizr CRM één maand gratis uit te proberen:

Workanizr is een product van Content Power